BÒBILA NOVA - PALAFRUGELLLa Bòbila Nova…  el barri residencial per excel·lència

 

Palafrugell, té una població de 22.000 habitants al Baix Empordà, Girona, Costa Brava. El nucli urbà està situat a pocs kilòmetres de les platges de Calella, LLafranc, Tamariu …

 

Un entorn privilegiat, on es pot gaudir de la vida en un poble actiu i amb fàcil accés a les millors platges de la Costa Brava  a 3 km de Calella de Palafrugell  i a 27 km de Girona, és un centre turístic i de serveis plenament consolidat, és en l’actualitat una de les destinacions turístiques i de segona residències més important de les comarques gironines.

 

 

 

Palafrugell, tiene una población de 22.000 habitantes en el Baix Empordà, Girona, Costa Brava. El núcleo urbano está situado a pocos kilómetros de las playas de Calella, Llafranc, Tamariu ...

 

Un entorno privilegiado, donde se puede disfrutar de la vida en un pueblo activo y con fácil acceso a las mejores playas de la Costa Brava a 3 km de Calella de Palafrugell y a 27 km de Girona, es un centro turístico y de servicios plenamente consolidado, es en la actualidad uno de los destinos turísticos y de segunda residencias más importante de las comarcas de Girona.

 


 

Palafrugell, has a population of 22,000 inhabitants located in Baix  Empordà, Girona, Costa Brava. The village is just few kilometers from the beaches of Calella, Llafranc, Tamariu ...

A privileged environment where you can enjoy life in an active  town , with easy access to the best beaches of the Costa Brava. It is only 3 km to Calella de Palafrugell , 27 km to  Girona and  120 km to Barcelona. It is a tourist center and a fully serviced and consolidated town, currently being one of the main tourist destinations of Girona. It has a weekly market open all year round, with cultural activities thought out the year.

Image description
Image description
Image description
Image description

 

La Bòbila Nova  conforma el barri més residencial i de més qualitat de confort de la ciutat de Palafrugell.
És a la cota més alta, al Nord, amb un assoleix extraordinari i envoltada de vegetació, a dues passes del centre de la població (Plaça Nova).
Gaudeix de vistes sobre Pals, Torroella de Montgrí, Begur, Regencós, Esclanyà, el Far de Sant Sebastià i tota la població.


 

La Bobila Nova, conforma el barrio residencial de más calidad de Palafrugell. Está en la cota más alta, al norte, tiene un gran asoleso y está rodeado de vegetación, a solo dos pasos del centro, de fácil acceso.

Goza de  unas grandes vistas sobre Pals, Torroella de Montgrí , Begur … y toda la población.

Image description
Image description
Descripción de la imagen